VILLAIN JE STIGAO I DONEO NOVU DIMENZIJU VOŽNJE!

Dugo najavljivani model Villain je stigao i u potpunosti opravdao visoka očekivanja koje smo imali. Šta više – nećemo preterati ako kažemo da je ovaj model zaista više od svega što smo mogli da zamislimo.
Januar je počeo u znaku Fuglemana i završio se u znaku Villaina, tako da što se nas tiče ova godina je već sada više nego uspešna.

Model se može pohvaliti  agresivnim držanjem i dizajnom kome zaista nema mane.
Sportski SSV kompanje Segway donosi tehnologiju fokusiranu na njegovom dvocilindarskom agregatu snage 105 KS. Kao i kod ostalih modela iz game renomiranog proizvođača, i Villain ima dualni sistem hlađenja, visokih performansi.

Upoznajte sve konfiguracije modela.

Kada su u pitanju performanse, bez problema se prilagođava svakom terenu, što je standardno za ovakav tip sportskog vozila. Uz ogibljenje s hodom od 415 mm napred i 455 pozadi, zajedno sa stabilizatorom, Segway Villain je pravo sportsko vozilo koje ne poznaje prepreke. Sedišta su podesiva, iza upravljača je LCD instrument tabla sa adaptivnim ekranom. Tu možete dobiti sve potrebne informacije Izdvajamo pogon na dva i četiri točka, automatsko zaključavanje prednjeg diferencijala (zaključavanje zadnjeg je dostupno kao opcija).

Za još jedan važan deo vozačkog iskustva koje donosi Villain je sistem pametnog upravljanja (Smart Moving & Smart Fun) preko mobilne aplikacije, koji omogućuje vozačima da pristupi podacima vozila u realnom vremenu. Na ovaj način, imaćete pametnu interakciju sa vašom mašinom i dosta opcija poput bezbednosnih postavki, podešavanja vožnje, mape sa lokacijama, bežično povezivanje sa vozilom…. i to sve u realnom vremenu.

Ukoliko želite više informacija o modelu kontaktirajte naš prodajni tim putem broja +38163359999.