SEGWAY FUGLEMAN KONAČNO NA NAŠIM PROSTORIMA!

2022. godina je počela u dobrom znaku, jer se na samom početku naš ATV izložbeni centar postao bogatiji za model Fugleman.

UTV vozilo brenda Segway idealan je izbor za sve one koji vole da spoje lepo i korisno – u njegovom slučaju avanturu i rad. Ukratko – u pitanju je okretno i svestrano vozilo, koje će besprekorno odraditi svaki zadatak koji pred njega postavite, i to ne na uštrb udobnosti i komfora.

Zainteresovani? Čitajte dalje!

Fugleman pokreće četvorotaktni, dvocilindarski motor od 1.000 kubika.
Pored toga, Fugleman se može pohvaliti snagom od 105ks i obrtnim momentom od 98 N.m, što ga svrstava na prvo mesto u svojoj kategoriji vozila.

Upoznajte konfiguracije modela.

Ram vozila je napravljen od legure hroma i molibdena, što modelu donosi čvrstoću, izdržljivost, kao i otpornost na koroziju.
Model se može voziti po doslovno svim uslovima i terenima, a gde god da se zaputite, računajte na udobnost u vožnji, koja je garantovana prisustvom 4 podesiva amortizera.

Na Fuglemana ćete uvek moći da se oslonite i ovaj model će biti vaš pouzdan partner u brojnim aktivnostima – bilo da izvlačite opremu, alat ili drva na onim lokacijama gde je praktično nemoguće prići drugim vozilima. Može se koristiti u poljoprivredne svrhe, zbog raspršivanja đubriva, ali i u sportskoj industriji zbog potrebe za prevozom sportske opreme.

Višestruka namena  omogućava i čišćenje snega po potrebi. Ukratko, šta god da zamislite – Fugleman je spreman!

Fugleman ima i APLIKACIJU za vožnju, koja nudi beskrajne mogućnosti, pristup svim podacima u realnom vremenu, kao i mogućnost pokretanja vozila putem telefona, u slučaju da zaboravite ključ.

Ovaj model možete upoznati svakog dana osim nedelje na adresi Savska 2a!
Takođe, za sve detalje možete pozvati naš prodajni tim putem broja +38163359999.