Istražite prirodne lepote Srbije sa modelom Segway Snarler!

Ukoliko ste ljubitelj prirode i često se vraćate njenim prostranstvima, predlažemo da narednog puta isprobate novi i drugačiji način da je doživite, a to je vožnjom ATV vozila, popularnijeg pod nazivom kvad.

Kada je ATV vožnja u pitanju, može se reći da je za nju uvek pravo vreme. Tokom zime, lepota je u izlasku sa utabanih puteva i uživanju u zvuku motora dok se vozilo probija kroz netaknuti sneg . Tokom leta, čar je u toplom vazduhu koji struji, lepoti boja dok prolazite kroz šumu, prelazite potok, stižete do planinskih vrhova sa veličanstvenim pogledom na podnožje. Najbolja stvar kod ATV modela je to što su to vozila za sve vrste terena, i što mogu da podnesu i najizazovnije vremenske uslove.

Segway Snarler je dizajniran da svaku vožnju pretvori u uživanje, a svaki trenutak u nazaboravne uspomene.
Stoga, ukoliko ste u poseti Zlatiboru, Divčibarama, Tari ili Vrnjačkoj banji, ne propustite da istražite predele na modelu Snarler.

Zlatibor sa pravom nosi titulu najposećenije planine u Srbiji, a toplo vam savetujemo da u svoj plan odmora uvrsitite i razgledanje prirode Segway Snarlerom, a o varijantama rentiranja možete se raspitati na stranici Zlatibor Kvadovi Skijanje

Prelepe vidikovce Divčibara takođe možete otkriti sa Segway Snarlerom, a na raspolaganju vam stoji  Rent A Quad Divčibare

Vrnjačka banja, najstarija  i najposećenije banjska destinacija u Srbiji, takođe nudi mogućnost da sve lepote prirode ovog lokaliteta istražite na modelu Snarler.
Dovoljno je da se obratitie Adventure Vrnjačka Banja  i avantura je zagarantovana.

Tara je još jedna destinacija, čije se prirodne lepote mogu doživeti u adrenalinskoj vožnji. Za više informacija na raspolaganju vam stoji Avanturistički centar Tara.

Pišite nam utiske i šaljite fotke na našim stranicama na Facebook i Instagramu, a za više informacija o modelu i kupovini kontaktirajte nas putem broja +38163359999